Új helyen a Mezzoforte Hangszeráruház

Olvasóink jól ismerik a Mezzoforte Hangszeráruházat, hiszen sokáig a Pozsonyi utcában találhattuk meg a boltjukat és honlapunknak is kiváló partnere a Mezzoforte.

A minap új üzletet nyitottak a XIII. kerületi Tátra utca és a Radnóti utca sarkánál. Az új bolt sokkal nagyobb belső térrel rendelkezik, és ez már minden tekintetben igazi hangszeráruház. A bolt könnyen megközelíthető és a parkolási helyzet is talán valamivel jobb, minta Pozsonyi utcában.

Az üzlet összesen 350 m2-es alapterülettel rendelkezik. Ami egy igazi nyugati színvonalú hangszerboltban már elengedhetetlen, egy szigetelt próbaszoba az erősítők és gitárok kellő hangerőn való kipróbálásához immár itt is rendelkezésre áll.


Jelenleg pengetős, billentyűs hangszerek, és hangtechnika van nagyobb választékban, de bővíteni fogják ütős hangszerekkel, alap vonósokkal, és mindenféle kiegészítővel is, mindazokkal, amiket idáig csak interneten tudtak árulni.


Ezzel az üzlettel a Mezzoforte mind árukészletben, mind alapterületben, és márkaválasztékban a legnagyobb boltok közé került Magyarországon. A legtöbb Magyarországon kapható hangszert árulják, és vannak pár nehezebben beszerezhető termékek, amelyeket kizárólag ők forgalmaznak. Ilyenek az LTD gitárok, a Samson hangtechnika, Hartke basszus erősítők, és a Tech 21.


A Mezzoforte volt az egyik első üzlet, ahol az internet nagyon fontos szerepet kapott, így ennek köszönhetően ma weboldaluk az egyik leglátogatottabb, és leginformatívabb az országban.

Folyamatos bővítési tervek között szerepel egy másik hangszigetelt próbaszoba kialakítása, ritkább, értékes hangszerek beszerzése, és új márkákkal való bővítés. E sorok írásakor már a német Höfner is felkerült a képviselt márkák közé. Pár héten belül már lesz pár érdekes kiváló modell a Höfber Verythin és a CT gitárokból.


A bolt tervezi további bemutatók, workshopok rendezését, és ezekről a honlapunk jóval előtte hírrekkel fog szolgálni. Végezetül a bolt honlapja az alábbi linkkel látogatható meg.

www.hangszeraruhaz.hu

Szabó Sándor

2009-05-09 13:39:00