Dave Goodman koncert

Május minden évben bővelkedik akusztikusgitár koncertekben és a vele kapcsolatos eseményekben. Közvetlenül az V. nemzetközi Akusztikusgitár Fesztivál országos turnéja után az Eldorádó Hangszerkereskedés Zichy utcai üzletében kerül megrendezésre egy kanadai gitáros koncertje, mely a Yamaha akusztikusgitárok hazai bemutatását célozza.

Időpontja május 26. 18.30.-kor.

Dave Goodman kanadai gitáros, a Yamaha cég bemutató embere kizárólag erre az alkalomra érkezik Magyarországra. A bemutató másnapján,délelőtt tart egy workshop-ot is, ahová szintén várjuk a szakmai érdeklődőket.

A Yamaha hazánkban nem elsősorban gitárjairól híres, annak ellenére, hogy világszerte az egyik legnagyobb gitárgyártónak számít. A Yamaha gitárt/basszust használók nemzetközi tábora olyan népes, hogy szinte lehetetlen felsorolni, csak ízelítőül szerepeljen itt néhány név:

Frank Gambale, Mike Stern, John Patitucci, George Lynch

A Yamaha márka ismertségét és elismertségét szeretné növelni a magyar gitárosok között és ebben kiemelt partnerként vesz részt az Eldorádó Hangszerkereskedés, ahol egyre bővülő választékban várják a Yamaha gitárok az érdeklődőket.

2006-04-22 11:28:16