Klub gitárosoknak, akik többet szeretnének tudni a hangról és a hangszereikről

Végre valóra vált a lehetőség, hogy a KORG-VOX márkák és a zene szerelmesei, Klub formába tömörülve hónapról-hónapra találkozhassanak egymással, és egy tanfolyam sorozat keretein belül megtanulhassanak minél többet szeretett hangszereikről.

2007. novemberétől 10 hónapon keresztül, 10 alkalommal, hétről-hétre más témakörökben, szakértőink által betekintést nyerhetnek a Klub tagok a kulisszák mögé. Megtudhatják, hogy működnek a különböző elektronikus hangszerek és gitár hangrendszerek, hogyan lehet a maximumot kihozni a birtokolt eszközökből. Minden egyes foglalkozást szabad óra követ, melynek során ki lehet próbálni élőben a tanultakat, illetve egyéb egyedi kérdések, megválaszolására lehet az előadók segítségét kérni.

A találkozók a program menetrend szerint ismertetett csütörtöki napokon, este 17-19 óra között kerülnek megrendezésre.

November végétől minden hónap utolsó csütörtök estéje a gitárosoké.

A gitárhangtechnikai előadásokat nem kisebb szaktekintély fogja tartani, mint Szabó Sándor a www.gitarhangtechnika.hu gazdája 10 héten keresztül.

A tanfolyamok részvételi díja alkalmanként 1500- Ft. A komplett tanfolyam sorozaton való részvétel esetén az átfogó tudás mellé kedvezményes, 10 alkalomra szóló bérlet is vásárolható 12.000- Ft-os áron. A teljes tanfolyam sorozaton résztvevők és bérletet vásárlók a tanfolyam elvégzését igazoló emléklap mellé egy ajándék KORG-VOX póló is kapnak.

Itt az ideje, hogy csatlakozz egy igazán jó kis csapathoz!

A tanfolyamra regisztrálni kell. Regisztráció: klub@korg.hu

Az előadások részletes programja .pdf formátumban letölthető. Bővebb információ:
http://www.atecaudio.hu/korgklub_reg.html

Szabó Sándor

2007-11-13 00:37:18