Glam Night 2. Show - Beszámoló

Minden várakozást felülmúlt az október 21-én Szegeden megrendezett 2. Glam Night sikere! A szervezők, a fellépők és a közönség egyaránt maximálisan elégedett volt a rendezvény hangulatával, programjával és lebonyolításával. Az Glam Night-on természetesen részt vett a Gitárhangtechnika.hu stábja is.

A bulinak a B-Klub adott otthont, ahol a nagy siker miatt közel teltház volt. Az alaphangulatot videóklipvetítés teremtette meg. A szervezők, Fekete Tibor és Hattayer Péter nagy műgonddal és hozzáértéssel válogatták össze azt a blokkot, amely hamisíthatatlanul mutatta be a '80-as évek zenéjét. A glam, sleaze és rock n' roll klipek között megtalálhatóak voltak a legismertebb slágerek csakúgy, mint a legritkább kuriózumok. A legkifinomultabb ízlésű rock rajongók sem találhattak kivetnivalót az összeállításban.

A videóklipeket rövid italszünet követte, majd pedig színpadra lépett a Fade Out zenekar. A közönség egy része előtt saját számaik sem voltak ismeretlenek, ám a srácok mindenkire gondoltak, ezért sok feldolgozással is készültek. Így aztán korántsem meglepő, hogy a közönség már igen jó hangulatban várta a Crash Diet-et!

És a fiúk ki is tettek magukért! Bombajó saját számaik mellett a ütős feldolgozásokkal bolondították meg a közönséget. Egyszerűen leírhatatlan volt a hangulat, amit teremtettek. Minden arc őszinte, önfeledt örömről és boldogságról árulkodott, és szép lassan teljesen elszabadult a a hangulat. A kis klub talán még soha nem látott ekkora tombolást, és bizony közönség időről-időre föl is kapta egy-egy tagját "továbbadás céljából." Ám az emberszörf csak apró momentum volt a fergeteges buli egészében. A Crash Diet műsora közben egy szám erejéig színpadra lépett a Groupaholix nevű, szárnyait bontogató lányzenekar, ám gitáros poszton még a Crash Diet gitármágusa, Wank segített ki. A koncert végén a boldog tömeg visszatapsolta a Crash Diet-et, melynek az énekes Needle és csapata boldogan tett eleget. Valamint két születésnapi "csillagszóró" is előkerült, melyek Fekete Tibor honlapjának, a Mötley Crüe-t bemutató Black Crüe oldal 1 éves fennállásának évfordulója alkalmából szórták a szikrákat, természetesen még a koncert közben.

A koncert végeztével aztán, bár a legtöbben már távoztak, hogy nyugovóra térjenek, a kemény mag a Crash Diet tagjaival és a szervezőkkel együtt bulizott tovább, aláfestésnek pedig a zenegép játszotta kedvenc slágereiket. Összességében tehát egy felejthetelen buli volt... És végezetül egy plusz jó hír: Tibor és Péter már el is kezdték szervezni a Glam Night 3-at...

Szabó Ádám

Kapcsolódó linkek:

2006-11-20 20:22:02