Hangfoglalás
www.hangfoglalas.hu

Az eddigi legnagyobb szabású hangszerkiállítás Magyarországon

Talán túlzás nélkül állítható, hogy a Szeptember 14-15-16-án Budapesten megrendezésre kerülő Hangfoglalás nevű hangszerkiállítás a legnagyobb szabású az eddig Magyarországon rendezettek közül. Mind a kiállítók, mind a támogató szervezetek, mind pedig a fellépő zenészek nagy száma példa nélkül áll. Akit érdekel a rendezvény, látogassa meg a www.hangfoglalas.hu honlapot. Onnan minden részlet megtudható és rengeteg link vezet közvetlenül a kiállítókhoz is.

A három napos programon többségében hazai zenekarok lépnek fel, ezek közül rengeteg ingyenes program látogatható, ezek kifejezetten a hangszerek bemutatóját célzó demo-koncertek. A rendezvény gáláján fizetős belépéssel népszerű külföldi zenekarok is fellépnek. Még egy okkal több, hogy a www.hangfoglalas.hu  honlapra látogassatok.

Hogy mindez hol lesz, ahhoz a legcélszerűbb, ha megkeresitek a www.hangfoglalas.hu honlapot és ott a pontos megközelítés is le van írva.

Természetesen a Gitárhantechnika.hu is ott lesz, inkognitóban, fényképezőgéppel és éles fülekkel felszerelkezve, hogy még frissiben tudósítsunk a rendezvény néhány érdekes hangszeréről, programjairól, mely természetesen a megszokott gyorsasággal még aktualitásában felkerül a portálunkra.

Szabó Sándor

2006-09-10 15:37:13